снимка: БулфотоИнтересно изказване на президента Тръмп. Той коментира увеличения брой заразени

...
снимка: БулфотоИнтересно изказване на президента Тръмп. Той коментира увеличения брой заразени
Коментари Харесай

Тръмп: 99% от заболелите от COVID-19 оздравяват

снимка: Булфото

Интересно изявление на президента Тръмп. Той коментира увеличения брой инфектирани с ковид за последните дни: с пост в Туитър.

" Отговорът " на Джо Байдън на свинския грип H1N1, надалеч по-малко гибелен от Covid 19, беше един от най-слабите и най-лошите в историята на битката с епидемиите и пандемиите, написа той ".

Припомняме, че по време на заключителния избирателен спор в четвъртък, Байдън упрекна Тръмп,на COVID-кризата и предизвести, че страната е изправена пред " тъмна зима ". Той дефинира настоящия президент като  незапознат водач,  отговорен за гибелта на десетки хиляди хора. По думите му, Тръмп не може да продължи да ръководи, добавя news.bg.

Тръмп от своя страна съобщи , че неговата администрация е направила и  прави всичко допустимо  за справяне с рецесията. Той добави, че новата ваксина може би ще е подготвена в границите на околните седмици и  упрекна Байдън, че счита да блокира американската стопанска система , което би довело до голям брой отрицателни последствия.

" Лекарството не трябва да е по-лошо от заболяването ", означи Тръмп.

Според Тръмп, 99% от заболелите от COVID-19 оздравяват.

Коронавирусът може да причини    тази зима до февруари. Прогнозата е в ново изследване на Института за здравни индикатори и оценка (IHME) към Училището по медицина във Вашингтонския университет

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР